• Vertalingen van kwaliteit
    voor diverse toepassingen, bedrijven en particulier
  • Goede reputatie
    scherpe tarieven
  • Nederlands en Duits
    laat taal geen verschil maken

Weetjes over Duitsland

In het noorden vind je meer dan 2000 meren. Ze hebben de meeste buurlanden van Europa. Duitsland is, na Amerika en Japan, het land met de meeste industrie ter wereld. Men verbouwt het meeste fruit van Europa. Duitsland is het rijkste en modernste land van Europa. De frankfurter worst komt uit Duitsland. De Duitsers drinken hun bier uit enorme glazen: het kleinste glas is 0,50 liter! De mooiste sprookjes komen er vandaan, waaronder Roodkapje, Hans en Grietje, de Gelaarsde Kat, etc.

Postadres

Hin und Wieder Vertaalbureau
Rietveldplein 79
8918 DT Leeuwarden

06-21710387Telefoon :
info@hinundwieder.com
KVK: 56360142

OFFERTE

Tekst Voor een passende offerte kunt u uw tekstbestand(en) vrijblijvend naar ons mailen of u geeft globaal aan wat het aantal woorden is, de aard van de te vertalen tekst en de termijn waarbinnen u het retour wilt hebben.

Website U kunt het beste de url geven, dan kijken wij om hoeveel het gaat en zullen wij u zo snel mogelijk doorgeven wat de kosten zullen zijn. Mocht het nodig zijn om de source te bewerken dan is dat ook gewoon mogelijk.

Overig Ook als u privé een brief te vertalen heeft, of bijvoorbeeld een songtekst of een powerpointpresentatie, heel veel kortere stukjes, ook dan maken wij snel een passende offerte. En weet, die is altijd vrijblijvend. Wij stellen het wel op prijs als u laat weten of u met ons in zee gaat.

Contactformulier

Hin und Wieder
Hoeveel is 7 + 5 :

Velden aangeduid met een asterisk (*) zijn verplicht in te vullen

Even geduld aub..